Gilde-bijeenkomst 21 maart

Op donderdag 21 maart 2019, 10.30 – 12.00 uur, in het Vechtstreekmuseum, is weer een Gilde-bijeenkomst. Als spreker hebben we dan Bert Appeldoorn, bestuurder van het museum, die ons iets zal vertellen over het museum en over de nieuwe tentoonstelling over molens in de Vechtstreek. Ik zou komen!

Om een idee te geven van een dergelijke bijeenkomst volgt onderstaand een impressie van Rob Franse van de Gilde-bijeenkomst van 31 januari 2019.

Buiten was het koud, binnen was het warm en ondanks de verbouwing erg gezellig. Het valt op dat men iedere keer net ietsjes eerder komt en net wat later weggaat, waarbij de gesprekken steeds geanimeerder worden en er meer koffie wordt genuttigd. Bovendien is het leuk om te zien dat we sinds onze 2e bijeenkomst al 14 nieuwe bezoekers hebben mogen verwelkomen.
Ik zou zeggen: schroom niet en neem gezellig iemand mee. We bieden altijd een aangenaam verpozen en een interessante spreker. Op 31/1 was dat Leo Bloemhard die ons in het kort en op een zeer begrijpelijke wijze wegwijs maakte in de belangrijkste zaken over cyber security. Hartelijk dank Leo!

Wellicht ten overvloede: Gilde Stichtse Vecht wordt steeds meer een kern van vaste vrijwilligers en bezoekers met daaromheen steeds weer nieuwe nieuwsgierigen. Daarbij staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Kom maar op. Wij helpen daar waar mogelijk graag!

Graag tot op de 1e lentedag, 21 maart, voor een praatje bij de koffie en een interessant maar niet te lang verhaal.