Gilde-bijeenkomst 21 mei

Op dinsdag 21 mei 2019, 10.30 Р12.00 uur, in het Vechtstreekmuseum, is weer een Gilde-bijeenkomst. Als spreker hebben we dan Evelien van der Vliet, coördinator van het project Dementievriendelijk in Stichtse Vecht. Wij hebben inmiddels met haar gesproken en haar verhaal is nog interessanter dan je zo in eerste instantie zou denken.

Om een idee te geven van een dergelijke bijeenkomst volgt onderstaand een impressie van Rob Franse van de Gilde-bijeenkomst van 21 maart 2019.

Voor diegenen die er op 21 maart niet bij waren: Het museum is na wat verbouwing weer helemaal op orde en alleen dat al was aangenaam.

Bert Appeldoorn, bestuurslid van het museum, was zo goed om niet alleen te vertellen over het museum, maar hij nam ons ook mee door de expositie ‘Wind, water, wieken en werk’. Over molens dus. Bijzonder interessant. Dankjewel Bert.

Wederom hadden we deze keer nieuwe bezoekers. Het blijft leuk om te ervaren dat de interesse om eens te komen kijken en om misschien zelfs wat te willen gaan doen als vrijwilliger, nog altijd springlevend is.

Graag tot dinsdag 21 mei, voor een praatje bij de koffie en een interessant maar niet te lang verhaal.
En wie weet, kunnen we dan op het terras zitten…….